WPS wifi protected setup

Wireless N Router TL-WR720N

Směrovač 150 Mbit/s Wireless N
TL-WR720N

Hlavní znaky:

  •  Bezdrátový přenos o rychlosti 150 Mbit/s je ideální pro surfování na internetu, e-maily a on-line chat
  • Až 4 identifikátory SSID podporují více bezdrátových sítí s různými identifikátory SSID a hesly
  • Snadné zabezpečení bezdrátové sítě šifrováním stisknutím tlačítka WPS
  • Funkce řízení šířky pásma na základě IP adresy umožňuje správcům přidělit určitou šířku pásma každému počítači
Směrovač TL-WR720N je jednoduchý a bezpečný způsob sdílení vysokorychlostního připojení k internetu s rychlostmi standardu Wireless-N umožňující surfování na internetu, používání e-mailu nebo online chat. Bezdrátový směrovač wireless N je kompatibilní se standardem 802.11b/g a poskytuje uživatelům výkon standardu 802.11n s rychlostí až 150 Mbit/s za velmi příznivou cenu. Blížící se standardu 11n a překonávající rychlost standardu 11g umožňuje chod aplikací náročných na šířku pásma, jako je streamování videa. Uživatelé se mohou těšit z bezdrátového kvalitního streamování videa, telefonování VoIP nebo on-line hraní her, což nebylo s tradičními zařízeními 11g příliš využitelné.

Výjimečný bezdrátový výkon za dostupnou cenu

Směrovač TP-LINK TL-WR720N je vysokorychlostní řešení, které je kompatibilní se standardy IEEE 802.11b/g/n. Díky technologii 802.11n, TL-WR720N poskytuje uživatelům rychlost bezdrátového připojení až 150 Mbit/s, 9 krát vyšší rychlost a 4 x větší rozsah tradičních výrobků s technologií 11g. Užívejte si výkon standardu N za cenu standardu G!

Multi-SSID Networking - snadné a bezpečné bezdrátové sdílení

Směrovač TL-WR720N podporuje až 4 identifikátory SSID. Je unikátně navržen tak, aby uživatelé mohli nastavit další bezdrátové sítě s dalším identifikátorem SSID a heslem pro hosty nebo přátele. Tím je zajištěno zabezpečení uživatelů a absence výkonnostních konfliktů s jinými sítěmi.

Technologie CCA – stabilní bezdrátové signály

Technologie CCA (Clear Channel Assessment) automaticky zamezuje konfliktům kanálů prostřednictvím funkce výběru volného kanálu a plně tak realizuje výhody vazby na kanál, aby poskytla vyšší výkon bezdrátového připojení.

IP QoS – Řízení šířky pásma

Nerozlišené procházení internetu a stahování nadměrně zatěžující šířku pásma v bezdrátové síti ze strany interních uživatelů často znamená, že v domácnosti nebo malé kanceláři je nedostatečná šířka pásma. Funkce IP QoS integrovaná v zařízení TL-WR720N umožňuje optimálně využívat šířku pásma a nabízí rozdělení šířky pásma tak, aby se zamezilo neprůchodnosti sítě a nedocházelo ke zneužívání šířky pásma. Tímto způsobem dostanou uživatelé malé sítě přidělenu vyhrazenou šířku pásma a nebude docházet k tomu, aby nekritické aplikace snižovaly průchodnost sítě.

Snadná obsluha

Se směrovačem TL-WR720N mohou snadno nastavit své sítě i noví uživatelé. Zařízení dodáváno s diskem CD obsahující Pomocníka pro snadné nastavení, který vás provede krok za krokem postupem nastavení a pomůže vám i s konfigurací bezdrátové sítě a zabezpečení.
Příručka pro rychlou instalaci:  http://cz.tp-link.com/resources/document/TL-WR720N_V1_QIG_7106503934_CZ.pdf

iPhone

WPS funkce vám pomůže přidat nové zařízení do sítě rychle. Je-li nový přístroj podporuje Wi-Fi Protected Setup a je vybaven tlačítkem konfigurace, můžete ji přidat do sítě stiskem konfiguračního tlačítka na přístroji a stiskněte tlačítko na směrovači během dvou minut.Status LED na routeru se rozsvítí zeleně po dobu pěti minut, pokud zařízení bylo úspěšně přidán do sítě. Je-li nový přístroj podporuje Wi-Fi Protected Setup a spojovací cestu pomocí PIN, můžete ji přidat do sítě zadáním routeru PIN.

     WPS Stav - Povolí nebo zakáže funkci WPS zde.
     Aktuální PIN - aktuální hodnota směrovače PIN zobrazí zde.Výchozí kód PIN routeru lze nalézt na štítku nebo v uživatelské příručce.
     Obnovit PIN - Obnovit PIN směrovače na výchozí.
     Gen New PIN - Klepněte na toto tlačítko, a pak se můžete dostat nové náhodné hodnoty pro směrovače PIN. Můžete zajistit bezpečnost sítě vytvořením nového PIN.
     Přidat zařízení - Můžete přidat nové zařízení do stávající sítě ručně klepnutím na toto tlačítko.

Poznámka: Funkce WPS nelze nastavit, pokud je bezdrátové funkce routeru je zakázáno. Ujistěte se, že bezdrátové funkce je aktivována před konfigurací WPS.

Oblíbené příspěvky. Co se tady čte nejvíc.

ZKUSTE TO NAJÍT TADY TO JSOU ŠTÍTKY

Příroda Kariera Můj pohled na svět Sociální sítě Historie Debaty a názory Znamenám si Dobrý vtip Fotografie Peníze Radujme se Internetové smetiště Události ve světě Češi a svět Obrázky Aktuality Aktuální info Etické a humánní principy Fejeton Google Láska Události poznámky CZportal Facebook Hledání na internetu Moudro TP-Link Wireless N Router TL-WR720N Člověk a Nemoc Amerika Houby Humor Informace Komunitní sítě Moudra Nechrápej a pracuj! Router Svoboda Události na internetu Zdraví Život na dlani Adsense Cestování. Moře Domov Hlad Korsika Kuchyně Legendy taneční hudby Les Lékař News Novinky Nuda Podnikání Písně Předjaří Santorini Sladkosti Tenkrát na Východě Vaření pečení diskuse český folklor a tance Řecko Řeka Židovské Accordeon Afrika Agentura Agáta Akupunktura Alphaville Anna Kurnikova Borůvky Bylinky Citáty slavných Clipboard Ctrl + C Dobromysl obecná Domácí Dvořák EPSON Eric Clapton Forever Young Gulášek Havel Imunita kojení a spánek Indexování Jaro Karikatura Kemel Knedlíky Krokonoše Krteček Král komiků Květiny Káva Křesťané Lady GaGa Lesácká polka Libeček Lékař a bylinky Lékárna Maggi Markéta Šichtařová Mobbing Mobilní internet Monitorovací přístroje Moře Mustafa Kemal Atatürk Mykóza Máslo Návod Patrick Zandl Petrova Bouda Picasa Pinterest Pirati.cz Politika Polévky Pomazánkové Počasí Prasátko Prezident Ptáci Puding Pytlák Reklamy Relax Rostou Rušičky Rybáři Růže Schránka Seneca Sojka Symphony no. 9 Tanky a Ukrajina The Beach Boys Totem Tramping Tvaroh Twitter Vlasta Burian Volkswagen Válka Vánoce Věda WCstory Weizsäcker Werich Win + V Zelenina Zelené kávovar Úsměv Šábes Žurnalistika Žáby

Vybraný příspěvek

Dovolená na Santorini. Ostrov průzračných obzorů a zářivě bílých staveb.

Santorini Kontrast zářivě bílých staveb, modrých kupolí kostelíků, černých útesů kráteru a tmavě modrého moře uprostřed s vulkánem je právě ...