Bezpečnost Nápověda Wireless

Wireless N Router TL-WR720N
Bezpečnost Nápověda Wireless

Můžete vybrat jednu z následujících možností zabezpečení:

    Zakázat zabezpečení - funkce zabezpečení bezdrátového přenosu je možné povolit nebo zakázat. Pokud je vypnuta, bezdrátové stanice se budou moci připojit k routeru bez šifrování. Je důrazně doporučeno, že si vyberete jednu z následujících možností, jak aktivovat zabezpečení.
    WEP -Vyberte 802.11 zabezpečení WEP.
    WPA-PSK - Vyberte WPA na základě předem sdíleném hesle.
    WPA - Zvolte WPA založené na Radius serveru.

Každá možnost zabezpečení má své vlastní nastavení, jak je popsáno následovně,

WEP

Type - Můžete si vybrat jeden z následujících typů,

    Automatic -Vyberte Shared Key nebo Open System pro typ ověřování automaticky na základě schopnosti bezdrátové stanice a přání.
    Shared Key - Vyberte 802.11 Ověřování pomocí sdíleného klíče.
    Open System - Vyberte 802.11 Open System.

WEP Key Format - Můžete si vybrat formátu ASCII nebo Hexadecimální.ASCII formát je určen pro jakoukoli kombinaci znaků klávesnice v konkrétní délce. Hexadecimální formát je určen pro jakoukoli kombinaci hexadecimálních číslic (0-9, af, AF) v předepsané délce.

WEP Key nastavení -Vyberte jeden ze čtyř klíčů, který bude použit, a zadejte klíčové informace WEP pro svou síť ve zvoleném tlačítku klíče rádia. Tyto hodnoty musí být stejné na všech bezdrátových stanicích ve vaší síti.

Key Type - Můžete zvolit délku klíče WEP pro šifrování (64-bit nebo 128-bit nebo 152-bit.)."Disabled" znamená, že tato položka WEP klíč je neplatný.

    Pro 64-bit šifrování - Můžete zadat 10 hexadecimálních číslic (jakoukoli kombinaci 0-9, af, AF, a null není povolena) nebo 5 znaků ASCII.
    Pro 128-bit šifrování - Můžete zadat 26 hexadecimálních číslic (jakoukoli kombinaci 0-9, af, AF,a null není povolena) nebo 13 znaků v kódování ASCII.
    Pro 152-bit šifrování - Můžete zadat 32 hexadecimálních číslic (jakoukoli kombinaci 0-9, af, AF, a null není povolena) nebo 16 znaků ASCII.

Poznámka: Pokud nechcete nastavit klíč,funkce zabezpečení bezdrátového přenosu bude vypnuta i v případě, že jste vybrali Shared Key jako typ ověřování.

WPA/WPA2

Verze - Můžete si vybrat jednu z následujících verzí,

    Automatic - Zvolte WPA nebo WPA2 automaticky na základě schopnosti bezdrátové stanice a přání.
    WPA - Wi-Fi Protected Access.
    WPA2 - WPA verze 2..Šifrování - Můžete si vybrat buď automatické, nebo TKIP nebo AES.

Radius Server IP - Zadejte adresu IP serveru Radius.

Radius Port - Zadejte číslo portu serveru Radius službu používá.

Radius Password - Zadejte heslo pro server Radius.

Group Key Update Period - Zadejte skupinu klíčů interval aktualizace v sekundách.Hodnota může být buď 0, nebo alespoň 30. Zadáním hodnoty 0 vypnete aktualizaci.

WPA-PSK/WPA2-PSK

Verze - Můžete si vybrat jednu z následujících verzí,

    Automatic - Zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK automaticky na základě schopnosti bezdrátové stanice a přání.
    WPA-PSK - Předem sdílený klíč WPA.
    WPA2-PSK - Předem sdílený klíč WPA2.

Šifrování -Můžete si vybrat buď automatické, nebo TKIP nebo AES.

PSK Heslo - Můžete zadat ASCII nebo hexadecimální znaky. Pro hexadecimálně, délka by měla být v rozmezí 8 až 64 znaků; ASCII, délka by měla být v rozmezí 8 až 63 znaků.

Group Key Update Period - Zadejte skupinu klíčů interval aktualizace v sekundách.Hodnota může být buď 0, nebo alespoň 30. Zadáním hodnoty 0 vypnete aktualizaci.

Ujistěte se, klepněte na tlačítko Uložit uložíte nastavení na této stránce.

Oblíbené příspěvky. Co se tady čte nejvíc.

ZKUSTE TO NAJÍT TADY TO JSOU ŠTÍTKY

Příroda Kariera Můj pohled na svět Sociální sítě Historie Debaty a názory Znamenám si Dobrý vtip Fotografie Peníze Radujme se Internetové smetiště Události ve světě Češi a svět Obrázky Aktuality Aktuální info Etické a humánní principy Fejeton Google Láska Události poznámky CZportal Facebook Hledání na internetu Moudro TP-Link Wireless N Router TL-WR720N Člověk a Nemoc Amerika Houby Humor Informace Komunitní sítě Moudra Nechrápej a pracuj! Router Svoboda Události na internetu Zdraví Život na dlani Adsense Cestování. Moře Domov Hlad Korsika Kuchyně Legendy taneční hudby Les Lékař News Novinky Nuda Podnikání Písně Předjaří Santorini Sladkosti Tenkrát na Východě Vaření pečení diskuse český folklor a tance Řecko Řeka Židovské Accordeon Afrika Agentura Agáta Akupunktura Alphaville Anna Kurnikova Borůvky Bylinky Citáty slavných Clipboard Ctrl + C Dobromysl obecná Domácí Dvořák EPSON Eric Clapton Forever Young Gulášek Havel Imunita kojení a spánek Indexování Jaro Karikatura Kemel Knedlíky Krokonoše Krteček Král komiků Květiny Káva Křesťané Lady GaGa Lesácká polka Libeček Lékař a bylinky Lékárna Maggi Markéta Šichtařová Mobbing Mobilní internet Monitorovací přístroje Moře Mustafa Kemal Atatürk Mykóza Máslo Návod Patrick Zandl Petrova Bouda Picasa Pinterest Pirati.cz Politika Polévky Pomazánkové Počasí Prasátko Prezident Ptáci Puding Pytlák Reklamy Relax Rostou Rušičky Rybáři Růže Schránka Seneca Sojka Symphony no. 9 Tanky a Ukrajina The Beach Boys Totem Tramping Tvaroh Twitter Vlasta Burian Volkswagen Válka Vánoce Věda WCstory Weizsäcker Werich Win + V Zelenina Zelené kávovar Úsměv Šábes Žurnalistika Žáby

Vybraný příspěvek

Dovolená na Santorini. Ostrov průzračných obzorů a zářivě bílých staveb.

Santorini Kontrast zářivě bílých staveb, modrých kupolí kostelíků, černých útesů kráteru a tmavě modrého moře uprostřed s vulkánem je právě ...